Meet & Eat 21 mei

Bericht geplaatst op 18 mei.

Gastgezin Amersfoort is weer op zoek naar Amersfoortse gastgezinnen voor de Meet & Eat van zaterdag 21 mei. Als je je opgeeft als gastgezin word je om 16.00 uur verwacht bij gebouw Philalethes, Havik 27 in het centrum van Amersfoort. Daar word je gematcht met een vluchtelingengezin of vriendenstel die bij jou thuis komen eten.

De vluchtelingen die meedoen hebben al een verblijfsvergunning en zijn bezig met een cursus Nederlandse taal bij het NVA. De meesten die zich opgeven willen graag in contact komen met andere inwoners van hun nieuwe woonplaats Amersfoort. Vind je het leuk om gastgezin te zijn en een paar vluchtelingen bij jou thuis uit te nodigen voor een maaltijd?

Meedoen?
Geef je dan snel op door een mail te sturen naar gastgezinamersfoort@gmail.com met als onderwerp: 21 mei.
Geef ook aan hoeveel vluchtelingen je bij jou thuis te eten kan hebben. Meer details krijg je in de week voorafgaand aan 21 mei per email toe gestuurd. Jouw gasten rekenen in elk geval op een warme maaltijd en verheugen zich op een kennismaking met andere bewoners in hun nieuwe stad.
Na afloop van de maaltijd - dat is een rekkelijk begrip :-) - mag je je gasten weer afleveren bij het Philalethes (of thuis). We hopen dat jullie weer, of voor het eerst, meedoen!
Houd ook de Facebookgroep van Gastgezin Amersfoort in de gaten!

 
   « Artikelen overzicht

Tafels van Hoop

Bericht geplaatst op 13 februari 2019 Door het hele land werden in eind december j.l. Tafel van Hoop georganiseerd. ...
 

De eeuwige herhaling van het kinderpardon

Bericht geplaatst op 13 februari 2019 Kinderpardon; Rutte III tot een akkoord over het kinderpardon. Zo’n ...
 

Oma leerde mij af te wijken van dogmas

Bericht geplaatst op 13 februari 2019 Publicist Kiza Magendane ontvluchtte met zijn oma Congo en kwam naar Nederland. ...